Jdi na obsah Jdi na menu
 


Kamarádka..!

16. 6. 2011

 A teď něco o mé ,,supr čupr´´ kamarádce.O této kamarádce jsem se již zmínila ve článku Jak to začalo.

Jmenovala se Jitka . Kamarádili jsme spolu od 5. třídy . Přestoupila k nám do třidy z nějaké jiné školy.

Když jsem ji poprvé uviděla pomyslela jsem si ,že je chudák a ,že je škaredá ,ale aby to neměla tak těžké tak ,že ji seznámím se školou a se spolužáky.V 5. třídě to bylo mezi náma jenom takové povrchní moc jsem se s ní stýkat nechtěla,protože si myslela  ,že je bůh ví co...

Ale i přesto jsem se s ní kamarádila.V té době jsem byla velice divná,asi jako ona.Rozuměla jsem si s ní ,ale i tak mi na ní něco nesedělo.Smůla byla,že bydlela v protějším domě. A tak jsme se potkávali venku a čím dál víc se spolu bavili.

Ona se chovala jako kluk a já samozřejmě podle ní,protože v té době jsem uměla jenom kopírovat ostatní a neměla ani svůj vlastní názor.Byly jsme ,,nejlepší´´ kamarádky i když jsme se pomlouvaly za každým rohem .Měla jsem strach jí říct můj názor na ní ,protože jsem se jí bála.Pořád říkala jak se pere s klukama a říkala různé výmysly.Já jsem jí to sice nevěřila,ale i tak se jí bála.Byla o něco málo vyšší než já.

Byli jsme taková partička,ještě s klukama od nás ze třídy.Pořád zakládala party a aby jsme byli v partě tak jsem museli dělat různé úkoly.Třeba obejít s jejím psem barák atd.

Pak přišla šestá třída a mě to všechno přestalo bavit.Přestala jsem se s ní tak často vídat.Neměla jsem ji ráda,snad jsem jí v té době i nenáviděla.Když na mě mluvila a ptala se mě na něco tak jsem na ni byla hnusná.Byla jsem na ni hnusná ,protože pořád jenom poroučela a když nebylo po jejím tak bylo zle.

Pak jsem se s ní o pololetí začala bavit . A následně na to jsme udělali průser u nás doma.A to byla pro mě ta poslední tečka.

Ona se pak ostěhovala o prázdninách a všichni jsme měli klid.Pak mě několikrát kontaktovala po e-mailu a já na ni byla hnusná.

Viděli jsme se asi po roce a za tu dobu jsem se hodně změnila,ale za to bylo ona pořád stejná.A já se ji snažila ignorovat když na mě nemluvila a když na mě mluvila tak jsem byla hnusná.

Zeptala se mě co mi udělala ,že jsem na ni tak hnusná . Já jsem ji odpověděla ,že to by měla vědět sama a že se nedivím ,že se s ní nikdo nebaví. Řekla jsem ji ,že mi rozkazovala a že už nejsem tak hloupá abych se s ní bavila.

Toť vše o mé ,,supr´´ kamarádce... takovuo kamarádku už nikdy více 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář